За нас

Подтикнати от своето хоби и дългогодишен опит в риболова през 2019 година създадохме онлайн магазин за риболовни принадлежности Riva Fishing. 

Идеологията и целите които преследваме са предлагането на качествени риболовни принадлежности и аксесоари на достъпна цена, а именно това е и причината всички предлагани продукти в магазина да са индивидуално селектирани от нас, с цел да предоставим максимално разнообразие от принадлежности за всеки вид риболов.

Ние работим и сме на разположение за всеки клиент в помощ при неговия избор, въпроси или други запитвания, като се стараем да бъдем максимално полезни и правилно да подберем продукта отговарящ на неговите изисквания и нужди.

Riva Fishing застава твърдо против нерегламентираните начини и действия застрашаващи риболова и околната среда. Развивайки се като онлайн магазин, една от нашите заложени цели е да допринесем за подобряването на риболова у нас, като създадем общност от риболовци следващи и подпомагащи неговото развитие, организирайки благотворителни мероприятия, както и създаването на чувство за отговорност към следващите поколения.

Ако имате нужда от съдействие, имате въпрос или нужда от съвет ние сме на Ваше разположение, като може да ни пишете в чата на магазина, на нашата фейсбук страница или просто да позвъните на телефон: 089 425 0085

To Top